Vogelvereniging “Ons Genoegen” is opgericht in 1956 en bestaat momenteel uit 40 leden uit Ameide en omstreken.Onze leden kweken allerlei vogels zoals kleur kanaries,postuur kanaries,wildzang,tropen,parkieten en nog veel meer. Diverse leden doen mee aan allerlei tentoonstellingen en behalen hier vele prijzen mee.

Onze vereniging organiseert zelf ook  jaarlijks een tentoonstelling en wel in de tweede week van november. Deze word al jaren gehouden op camping de Koekoek te Tienhoven. Als hoogtepunt werd door onze leden in 2013  het districtskampioenschap behaald in Dordrecht.

image1

Het lidmaatschap bedraagt € 25,- per jaar. Hiervoor krijgt u elke maand het maandblad onze vogels van de NBVV. Tevens kunt u elk jaar ringen bestellen bij onze ringencommisaris.

Voor meer informatie of lidmaatschap kunt u een mail sturen naar ons secretariaat.

Ons bestuur bestaat op dit moment uit:

Correspondentieadres: Meidoornlaan 87, 4233 CR Ameide